jueves, 21 de mayo de 2009

Cavall

Somiar amb cavalls, t’anuncia que és possible que guanyis una suma important de diners i gaudir una vida feliç i pròspera. Somiar que veus un cavall, significa la teva força i la teva energia física. Necessites controlar les teves forces negatives. També podria significar que hauries de ser menys arrogant, encara que et sentis foro/a o per sobre dels altres. Per altres podria simplement ser, que ha estat muntant a cavall durant el dia i en somni ho recorda.
Els colors del cavall determinen també si el somni és un bon o mal auguri. Si somies que estàs veient un cavall negre o de color fosc, representa el teu costat salvatge, misteriós i desconegut. Tindràs sort en el joc, amb els diners, però pot ser que hagis de sentir-te avergonyit i decebut per alguna cosa. També pot representar les forces ocultes. Si el cavall és blanc o clar, significa puresa, prosperitat i bona sort. Tindràs sort amb els amics i amb les dones.
Si una noia somia que munta un cavall blanc ja sigui muntanya dalt o baix i ets perseguida per algú muntant un cavall negre, significa que viuràs moments de pena i altres d'èxit, però has de protegir-te dels teus enemics, perquè intentaran eclipsar-te i perjudicar-te. Si una dona somia que veu un cavall negre, significa que el seu marit li està sent infidel. Somiar amb un cavall mort, significa que alguna cosa en la teva vida que era fonamental i t’aportava força, ara ha desaparegut.




No hay comentarios:

Publicar un comentario